•  Hout atelier

Hout atelier

Op onze houtafdeling maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled hout, verkregen uit ons brede netwerk aan (lokale) ondernemers waar wij mee verbonden zijn. Het hout wat onze werkplaats binnenkomt wordt met de grootst mogelijk passie en zorg verwerkt door onze mensen tot fantastische eindproducten.

Passie en talent staan ook op de houtafdeling centraal. Door het werken met unieke houtsoorten, een breed scala aan machinery, het vervaardigen van producten wqaar een zekere trots vanuit gaat, stellen wij mensen in staat om rond een natuur eigen product mensen een podium te bieden. Een springplank door naar een betaalde baan in de houtsector. Een passie voor een product wat mensen verbind.

Wij zorgen voor een afzetmarkt voor de gemaakte producten. Onze werkplaats is (be)gekend door heel Maastricht en omgeving. Lokale ondernemers weten ons te vinden als het gaat om samenwerking, maar ook zeker voor het produceren van een hoogwaardig (deel)product.

De verankering in het bedrijfsleven geeft ons bestaansrecht. Wij werken het liefst op opdracht. Mooie opdrachten waar onze mensen een stuk van hun creativiteit of kunde in kwijt kunnen.